Hos Lucidum betaler du vaskehjelpen hvitt…

Vi tilbyr renhold til private og offentlige virksomheter. Vi tar på oss alt innen renhold, alt fra kontorvask til vask i private hjem.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Alle løsninger er fullstendig tilpasset den enkelste behov, krav og ønsker. Med et øye for kvalitet, bruker vi NS-Insta 800 som standard for å garantere deg som kunde et godt resultat.

Flere private trenger hjelp til vask og rengjøring, sier Morris – daglig leder i Lucidum. Det kan være sykdom, tidspress eller annen årsak. Vi tilpasser tjenestene til hver enkel kunde. Aller først går vi igjennom pris og hva som skal gjøres. Da blir det ingen overraskelse når fakturaen kommer.

For Lucidum rengjøringsbyrå vasker hvitt. Faktura blir sendt og rengjøringsbyrået er godkjent i Arbeidstilsynets renholdsregister.

Vi ønsker å være en seriøs aktør på markedet. Samtidig er Lucidum en sosial innovatør og entreprenør. Flere av medarbeiderene i Lucidum rengjøringsbedrift er studenter eller flyktninger.

Etter at hun opererte hånden, trengte hun hjelp med husvasken og har fortsatt med det. Annenhver uke kommer Yohannes Fisseha fra rengjøringsbyrået Lucidum.

Yohannes Fisseha

Du kan lese en artikkel om rengjøringsbyrået Lucidum og hvitt arbeid fra Aftenposten her

Hvilke utstyr som er på plass i hjemmet og hva rengjøringsbyrået tar med avtales pr. prosjekt. Vi tilpasser oss etter kundens behov.

Flyttevask og visningsvask er områder som vokser i popularitet. Skal du gjøre det enkelt og profesjonelt så kontakt Lucidum for prisoverslag.

Relevante artikler